Zkouseli jste to nekdo porovnavat s AP Compex WP11B+?Zajimalo by me,jestli ma cenu usetrit ten litr ,kdyz Compex ma streva Orinoco,coz je jak znamo zaruka kvality.Dik.
Koupil jsem pred mesicem jeden a tehdy stal 2600 bez dph. A ten bezi dobre, je citlivy na signal a umi vice klientu pres switch! ALE je nekompatibilni s dlinkem firmw. 2.5 to jsou starsi revize 1-B.
On s nim vubec nehodla komunikovat!
Jsou v tom edimaxu docela rychli protoze uz maji verzi firmw. 2.34 a ta ma opravdu hooodne funkci. Zkousel jsem hlavne klienta. Pry facha i s orinokem.
Po dobrych zkusenostech jsem tedy koupil dalsiho, ale zda se mi ze je nachylnejsi na delku utp kabelu.... Nevim jestli mam smulu na kus ale tohle me nasralo... Jde o to ze v jednom smeru jsem mel mezi 500-600kbajtu a ve druhem jen 300.
Jeste nevim presne cim to je.
Ten prvni kus je uplne v pohode tak nevim.
Kdyz se kouknete do ceniku tam kde maji ovislinky tak typ 1120ap
je take s realtekem 8181 a pry umi regulaci vykonu! Kamarad ma s timhle ovislinkem dobre zkusenosti.
Nevim zda je lepsi ovislink 1120ap nebo edimax 7206apb ale rad bych slysel nazor nekoho kdo ma oboje!
A nevite nekdo ,jestli ten Dlink DWL900AP+ umi vice PC v rezimu klient?
Vcera jsem mluvil s jednim poskytovatelem wifi internetu a ten mne tvrdil ,ze kdyz vyslo AP Compex WP11B+ ,tak jich koupil deset kusu, aby nakonec zjistil ,ze v rezimu klient to skoro kazdych deset minut vytuhne Rikal ,ze volal vyrobci a ten mu sdelil ,ze o tom problemu vi a bude ho resit.Tak ja uz teda fakt nevim.To acko alespon tuhlo jen pri nastavovani ,ale tohleto je fakt provar.Mate s tim nekdo zkusennost?Mozna by stalo za to zalozit novy thread o tomto zarizeni.
Já mám DWLKO a v režimu klient to běží už měsíc bez jediného restartu...od té doby co jsem to nainstaloval na střechu, jsem tam nebyl...ale vypadá to že možná někdo ze sousedů bude chtít připojit taky, tak by mě zajímalo jestli stačí za DWLko jen dát Switch nebo budu potřebovat HWrouter??? Můj poskytovatel nabízí neveřejnou IP s přístupem na Inet přes proxy, s automatickou konfigurací z DHCP serveru (Která jak jsem zjistil nefunguje ve WinXP, musím DNS servery zadat ručne, ale je zvláštní že ve Win98 jede vše samo), ale na AP se musí být nastavené pevné IP jinak se DHCP požadavek zastaví na APčku...
Vim, ze to do tohohle thredu nepatri, ale odpovim na dotazy. DWL900AP+ revize C lze pouzit pro pripojeni vice PC v rezimu klient pomoci switche. Revize B se tak pouzit neda.
Compex B mam doma v rezimu routing klient a je naprosto stabilni. Zatim 2 mesice bez restartu. O verzi A se to ovsem v zadnem pripade rict neda.