Dneska vysel v lidovkach docela dlouhy clanek o CZfree !! Hura! Je tam dokonce obrazek,jak DEu na strese bastli antenu a je tam jeho vysvetleni,co je CZfree a k cemu je dobre. Super! Takhle se o CZfree dozvedelo urcite spoustu lidi. Jen tak dal!
Dneska jsem ten clanek stipnul ve skolni knihovne a zejtra bude scan a upload. Ocekavejte na tenzor.cz/czfree ... akorat aby to nebylo moc velky jeste to taham pres prasecom a ne pres Czfree.net ... :((
Jo taky me ten clanek oslovil a hned jak jsem se dostal na net, registroval jsem se do Cz free. Myslim ze hodne lidi o tyhle moznosti pripojeni vubec jeste nevi a to ani nekteri co delaji do pocitacu, jak jsem se presvedcil u myho kamose
Panove dneska jsme otevřel novej Chip12/02 co se mi uz asi tejden válel doma na stole a koukám koukám píšou něco o připojení na net.
Čtu dál a widim Wi-Fi))
Tak si říkám aha co to zase bude za best věc.
A najednou vidím že se zde oběvuje Czfree.Net )
A ve velmi dobrém slova smislu...
Takže Cz free i v Chipu
cz free bude jednou masová věc a pak deu bude známej po celý ČR a dougejme že se z czfree nestane komerce:((
to by bli neblahý konec tak pěkně započaté věci
Keep all the maps and software in your Garmin device updated with Garmin Express Update. We can transfer all needful essentials to other Garmin device. Garmin Update keeps checking the latest available updates for maps and software. Get Garmin life time map update or call +1-888-309-0939 for instant help from Garmin GPS experts
I never used all the features of MyGarmin Express. But still I can say that this is the best app I have ever used. Garmin Nuvi Updates comes with some refined features. Check out Garmin Nuvi or call +1-888-309-0939 for instant help from Garmin GPS experts.
restaurant, ATMs, gas station, etc. This
GPS devices fantastically navigate your
tracks and routes for your desired
locations. But to use it with maximum
efficiency, Garmin Nuvi Update at
regular intervals should not be missed.
Garmin keeps introducing new updates
for all of its devices in the market.
Having these updates enhances the
user experience. Get 24 x 7 support at
+1 888-309-0939 or
info@garminnuvimapupdate.com .