Provedl jsem u dvou kusu upgrade na opravny fw v1.4.5.P.eng1 a zda se, ze problem byl opravdu odstranen. Uvidime jeste za par dni, ale zatim se zda byt vse OK.
Ted uz jen obejit tech par nestastniku (vzdaleny upgrade bohuzel nelze provest, smaze se konfigurace) a "preflesnout" zbylych 40 ks na prodejne, ach jo
Mam problem - WAcko od Zcomaxu rusi FM radio a to dost vydatne. Je to obvykle, kusova zalezitost? Ruseni je mensi kdyz neni zapojeny zadny ETH kabel, po zapojeni kabelu je jakykoli FM prijem v okruhu 5 metru nemozny. Pri nezapojenem kabelu je to tak 2-3 metry.
Do novych modrych krabicek ZCOMAX davaji firmware 1.4.7.P, kde se ztratilo v nastaveni LAN policko Gateway.
Jak se mam nyni na apcko v rezimu bridge dostat z jine site?
Co se pokazi, kdyz udelam downgrade na vcelku spolehlivou 1.4.6?
Ma nekdo stejny problem? Kde udelali soudruzi z NDR chybu?
PS: Je zajimave, ze na obrazovce Status polozka Gateway figuruje, nastavit ale nejde :\
Router mam nastaveny v Gateway modu, kde WAN mam nastaveny na providera a LAN je 192.168.3.*. Pokud v port forwarding nastavim port 22 (ssh) na ip 192.168.3.1 - pc kde ssh jede - a chci se pripojit z vnejsi ip, pripoju je se to tak dlouho az "connection timeout" (pritom z LAN mi to jede). Pokud nastavim IP na jiny pc skonci (kde ssh nejede) skonci to s "connection refused" - coz je v poradku.
Zdravím, chci se zeptat, jestli někomu chodí VPN přez tudle krabičku.. Nerozumím tomu nastavení tam. Potřebuji se připojit na VPN úplně defaultně (návod od majkrosoftu - next, next, next, žádný spešl nastavení) a jediné co se stane, že odejde SYN packet na port 1723 a tím to hasne, nepříjde mi ACK.. takže to je někde blokované.
Věděl by někdo prosím?
dále by mne zajímalo, jestli někdo má zkušenost s vlastní "distribucí" linuxu na todle zařízení.. resp. dají se tam nějak dohrávat vlastní prográmky? měl by někdo v záloze nějaký ověřený link? nerad bych tu krabičku poslal do křemíkovýho nebe na základě sofistikovaného hokuspokusu
Cau mam problem s timto routerem.Uz od zacatku co ho mam cca 3 roky.Stve me to ale az ted,kdyz hraju dost online hry.Obcas se sekne na cca 3 sekundy.Je to urcite v routeru,protoze kdyz se napojim mimo nej tak to nedela.Myslel jsem si,ze je to v operacnim systemu tak jsem zkousel wlan optimizer a jiny programky.Ale nic ani jinej OS nepomohl XP,Visty a 7.
Zkusil jsem prehodit fw,daval jsem 1.4.7,pise to ale ze je tam 1.4.6P.Zkusil jsem dat i do jine zasuvky,protoze ta na ktere je je dost zatizena.
Tak prosim o rady cim by to mohlo byt.
Cetl jsem,ze ma problem s prehrivanim,tak jestli to?
Ahoj, vlákno moc nežije, ale potřeboval bych poradit. Mám WA-2204A-TX v režimu AP s nejnovějším fw (1.4.7P). Po připojení klienta čipsetem AR9285 se AP ale náhodně restartuje (zkoušel jsem 2 různé kusy). Ostatní wifi klienti jsou zdá se bez problémů. Zajímavé je, že WA-2204A, tedy bez TX, se stejným fw jede jako AP úplně v pohodě i s tím problémovým Atherosem. Mám to nějak řešit, nebo je to HW chyba v TX verzi? Dík za odpověd. Ještě dodám, že ta "problémová" wifi je v ntb Lenovo G555