Zobrazení Jediného Příspěvku
kabelnet
senior member
zastupce cloudu 10.41


Registrován: 22.07.2003
Příspěvků: 1578

Příspěvek č. 1 

Promin ale Já zde spojuju problém spojů 10.41 dále do CZFree tedy směrem na Prosek do 10.33. s tím že, se zde měří dvojím metrem jinak Jablonce nebo teda i Petrovy Simandlovy a mne jakožto vlastníkovy bytu. takže jako vlastník bytu s koníčkem CZFree bych rád dal na střechu dvě antény protože tu bydlím a matce patří kousek střechy kde je Jablonka jakožto CZFreee taky. Takže stejný zájem. Nechápu potom jak nemůžeš pochopit základní věc mám tu 2 antény a routr. Ty antény budou přenášet data mezi kyjema a prosekem a prosekem a horníma Počernicema odtud případně dál a jinam. Takže můj zájem na tomto spoji je stejně komerční asi jako na spoji mezi HMnetem a kabelnetem nebo kabelnetem a styxem.
Takže za co mne chceš moderovat za to že, chci udělat spoj mezi dvěma cloudy CZFree.
Prosím přestan si laskavě plést čistou komerci ala GTS nebo O2 s komercí která zaplatí tak leda náklady na koníček ala CZFree. A komerční v " " jsem jen proto že nemám chut ani náladu čekat až mne nejaká rada za dva měsíce schválí to či ono. Nemám na to abych platil zaměstnance jako to již některá OSka dělají a vše si dělám ve svém volném čase za bud svoje peníze nebo to co dají lidi. Bohužel někteří lidé chtějí fakturu a pod. když nebudu registrovaneja nebudu mít IČO a nebudu ji moct vystavit tudíž nebudu mít klienta a nebudu pak ani mít na nový routr anténu nebo ozařovač třeba na spoj mezi prosek a kyje. Díky za pochopení.
Nebo jinak jaktože tedy Jablonka může jako zájmová organizace zpoplatnující i spoje CZFree na střechu a jákterej to hradím jako koníček de facto ze svý vlastní kapsy tam nesmím. Jsem na tom teda stejně jako ten pán s anténou na KV. Pokud teda nebudeš považovat za komerci to že, budu po té lince tahat cca 2-4 mbitpro svou čistě vlastní potřebu.
Já fakt nechápu co je na mým nas***ní k nepochopení.
nebo to pls někdo kdo víte o co go napište Jinak at se to vyjasní.

Uživately fakt už došli taky argumenty.

A prosím znova Símu o ty nastavení bgp. Díky K.

__________________

Naposledy upravil kabelnet 22.03.2008 v 23:05

Old Post 22.03.2008 v 22:57
kabelnet je offline   Click Here to See the Profile for kabelnet   Find more posts by kabelnet   Click here to Send kabelnet a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]