Zobrazení Jediného Příspěvku
stybla
Senior Member

Registrován: 06.04.2005
Příspěvků: 1845

Příspěvek č. 1 

Neshodli. Ja jsem mluvil o poplatcich za 'CZFree.net', nikoliv za pronajem neceho. Zde je nutne neplest si ucel: zajem X zisk. Asi takhle - budes vybirat za pronajem CB anteny? Asi ne, co? Ale vzdyt ta antena slouzi k sireni i ciziho signalu nebo ne? Omlouvam se, o radioamaterismu nemam zadne znalosti. Ale dejme tomu. Jaky by pak byl rozdil: CB antena X ie. 2 WiFi/5g anteny pro nejake Sdruzeni(at uz oficialni ci neoficialni)?
A ted si porovnaneme Sdruzeni X pan ISP. Sdruzeni buduje sit pro svoje cleny, nikoliv za prodejem sluzeb. ISP buduje sit za jednim a jedinym ucelem - zisk z prodavanych sluzeb. Ohledne pronajmu jde o to, jak se k tomu barak/sprava/lide postavi. Bud jsou rozumni a pochopi, o co se jedna, nebo budou tvrdit, ze je to pro sireni internetu(jako nam tvrdi turnovske SBD a samosprava jednoho nejmenovaneho objektu). U ISP neni o cem premyslet. Je to jenom a pouze tvuj problem, ze si danou castu X za pronajem nemuzes dovolit. Fakt nevim, co cekas. Ze si budes za vydelane penize jezdit na dovolenou a oni budou susit hubu? A ze tam pani Kabelnetova bydli? To ti ma dat nejake vyhradni pravo pro pouzivani strechy zdarma? Stret zajmu - nic?
O pokrivene definici 'internetu' se tu bavit nehodlam. Jednoduse a proste - jake si to udelas, takove to mas. Nekdo si to holt umel zaridit.

__________________

Old Post 20.03.2008 v 18:57
stybla je offline   Click Here to See the Profile for stybla   Find more posts by stybla   Click here to Send stybla a Private Message   Click Here to Email stybla     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]