Zobrazení Jediného Příspěvku
Zcomax
Newbie

Registrován: 14.05.2007
Příspěvků: 49

Question Firmware Příspěvek č. 1 

Napřed bych chtěl poděkovat panu Sedlákovi za reklamu - díky, vůbec jsem nečekal kolik pozornosti nám to přinese.

Měl bych jeden dotaz. Momentálně připravujeme vlastní firmware pro WA-2204A-TX . Dosavadní zkušenosti jsou takové že chipset RTL8186 (MIPS na 150MHz) nemá dostatečný výkon pro provozování nějakých sofistikovaných procesů, jako plnohodnotné QoS atp. Chtěl bych se tedy tímto zájemců optat, jaké vlastnosti jim u tohodle zařízení chybí a které jim naopak připadají nadbytečné, rád bych aby tahle snaha byla ku prospěchu uživatelů.

Jenom pro informaci dodávám že firmware bude vyvíjen v Čechách (kvůli rychlejší odezvě) a že nebude nabízen za úplatu, nýbrž volně ke stažení.

Teoreticky bych mohl napsat že bude zdarma, ale všichni kdo sledují lekce reklamštiny (ještě jednou díky pane Sedláku) asi tuší, že v obchodě nic zdarma neexistuje. Předpokládám pouze že bude nějakým způsobem ošetřena možnost nahrání do jiných zařízení než Zcomax.

Old Post 31.05.2007 v 08:59
Zcomax je offline   Click Here to See the Profile for Zcomax   Find more posts by Zcomax   Click here to Send Zcomax a Private Message     Visit Zcomax's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[zavřít toto okno]